Timanttiporaus ja timanttisahaus ammattimiesten tekeminä Vantaalta

Timanttityö Lindh Oy on erikoistunut korkealaatuiseen timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen. Näitä menetelmiä käytetään tyypillisesti erilaisten reikien, aukkojen ja syvennysten tekoon koviin materiaaleihin kuten betoniin, teräsbetoniin, tiileen, luonnonkiveen tai asfalttiin. Timanttisahauksella tai -porauksella saadaan siisti ja nätti leikkuujälki hyvällä mittatarkkuudella ja vähäisellä melu- tai pölysaasteella muihin menetelmiin verrattuna. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!

Timanttiporaus

Timanttiporan avulla voidaan porata yksittäisiä reikiä tai suurempia aukkoja eripaksuisiin seinä-, lattia- ja kattorakenteisiin joko suoraan tai kulmittain. Timanttiporausta tarvitaan pääosin läpivientien tekoon putki-, sähkö- ja lvi-töissä, ja se on kustannustehokasta hyvän mittatarkkuuden, menetelmän nopeuden ja vähäisten jälkitöiden vuoksi.

Timanttisahaus

Timanttisahaa käytetään muun muassa erilaisten aukkojen työstämiseen seinä, lattia- ja kattopinnoissa. Timanttisahaus puree useiden kymmenien senttien paksuisiin rakenteisiin ja on erinomainen menetelmä myös purkutöitä tehdessä. Timanttisahaus onnistuu myös vinottain.

Timanttityöt takuuvarmalla ammattitaidolla

Kun haluat timanttitöiden etenevän ripeästi ajallaan, käänny Timanttityö Lindh Oy:n puoleen. Ammattimiehemme suorittavat timanttisahaus- ja timanttiporaustyöt sovitussa aikataulussa ilman piilokustannuksia. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan lisäksi Helsingissä, Espoossa, Sipoossa, Porvoossa ja muualla Uudellamaalla. 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi timanttityö- tai remontointipalveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä