Koko koti uuteen uskoon - sisäremontti Vantaalta

Timanttitöiden lisäksi Timanttityö Lindh Oy:llä voit teettää kattavan ja ammattitaidolla toteutetun sisäremontin aina maalauksesta tapetointiin ja kaakeloinnista kaappien asennukseen. Palvelemme remonteissa sekä yritys- että yksityisasiakkaita Vantaalta käsin ammattimaisesti, nopeasti ja kilpailukykyisesti koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää remonttipalveluistamme!

Taitavaa remonttitoteutusta alan ammattilaisilta

Yksi Timanttityö Lindh Oy:n vahvuuksista on asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapa, jonka avulla voimme toteuttaa monia erilaisia sisäremontteja. Jokainen sisäremontti on meille oma projektinsa, jonka kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme alusta alkaen asiakkaan toiveet tarkasti huomioon ottaen. Remontoimme kaikki sisätilat aina keittiöstä kodinhoitohuoneeseen ja kellarista kylpyhuoneeseen.

Miksi valita Timanttityö Lindh Oy sisäremontin tekijäksi?

  • Pitkä remonttialan ja remonttitöiden kokemus
  • Asiakaslähtöinen toimintatapa
  • Huolellinen ja laadukas työnjälki
  • Työn tekijöinä kokeneet ammattimiehet
  • Kokonaisvaltainen palvelu alusta loppuun
  • Neuvomme kotitalousvähennyksen kanssa

Sujuva ja huoleton sisäremontti ammattimiesten tekemänä

Kun haluat laittaa kotisi tai yrityksesi sisätiloja uuteen uskoon, kannattaa palkata kokenut ammattilainen suunnittelemaan ja toteuttamaan sisäremontti. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa hermoista puhumattakaan! Timanttityö Lindh Oy palvelee sinua Vantaan lisäksi Helsingissä, Espoossa, Sipoossa ja muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remonttipalveluistamme! 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi timanttityö- tai remontointipalveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä