Timanttiporaus ja timanttisahaus ammattimiesten tekeminä Vantaalta

Timanttityö Lindh Oy on erikoistunut korkealaatuiseen timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen. Näitä menetelmiä käytetään tyypillisesti erilaisten reikien, aukkojen ja syvennysten tekoon koviin materiaaleihin kuten betoniin, teräsbetoniin, tiileen, luonnonkiveen tai asfalttiin. Timanttisahauksella tai -porauksella saadaan siisti ja nätti leikkuujälki hyvällä mittatarkkuudella ja vähäisellä melu- tai pölysaasteella muihin menetelmiin verrattuna. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!

Timanttiporaus

Timanttiporan avulla voidaan porata yksittäisiä reikiä tai suurempia aukkoja eripaksuisiin seinä-, lattia- ja kattorakenteisiin joko suoraan tai kulmittain. Timanttiporausta tarvitaan pääosin läpivientien tekoon putki-, sähkö- ja lvi-töissä, ja se on kustannustehokasta hyvän mittatarkkuuden, menetelmän nopeuden ja vähäisten jälkitöiden vuoksi.

Timanttisahaus

Timanttisahaa käytetään muun muassa erilaisten aukkojen työstämiseen seinä, lattia- ja kattopinnoissa. Timanttisahaus puree useiden kymmenien senttien paksuisiin rakenteisiin ja on erinomainen menetelmä myös purkutöitä tehdessä. Timanttisahaus onnistuu myös vinottain.

Timanttityöt takuuvarmalla ammattitaidolla

Kun haluat timanttitöiden etenevän ripeästi ajallaan, käänny Timanttityö Lindh Oy:n puoleen. Ammattimiehemme suorittavat timanttisahaus- ja timanttiporaustyöt sovitussa aikataulussa ilman piilokustannuksia. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan lisäksi Helsingissä, Espoossa, Sipoossa, Porvoossa ja muualla Uudellamaalla. 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!


Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi timanttityö- tai remontointipalveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Timanttityö Lindh Oy
Mehiläisenpolku 17 E 19
01490 VANTAA

Y-tunnus: 2379613-6
Puh: 0400 415 627

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Timanttityö Lindh Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa