Koko koti uuteen uskoon - sisäremontti Vantaalta

Timanttitöiden lisäksi Timanttityö Lindh Oy:llä voit teettää kattavan ja ammattitaidolla toteutetun sisäremontin aina maalauksesta tapetointiin ja kaakeloinnista kaappien asennukseen. Palvelemme remonteissa sekä yritys- että yksityisasiakkaita Vantaalta käsin ammattimaisesti, nopeasti ja kilpailukykyisesti koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää remonttipalveluistamme!

Taitavaa remonttitoteutusta alan ammattilaisilta

Yksi Timanttityö Lindh Oy:n vahvuuksista on asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapa, jonka avulla voimme toteuttaa monia erilaisia sisäremontteja. Jokainen sisäremontti on meille oma projektinsa, jonka kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme alusta alkaen asiakkaan toiveet tarkasti huomioon ottaen. Remontoimme kaikki sisätilat aina keittiöstä kodinhoitohuoneeseen ja kellarista kylpyhuoneeseen.

Miksi valita Timanttityö Lindh Oy sisäremontin tekijäksi?

 • Pitkä remonttialan ja remonttitöiden kokemus
 • Asiakaslähtöinen toimintatapa
 • Huolellinen ja laadukas työnjälki
 • Työn tekijöinä kokeneet ammattimiehet
 • Kokonaisvaltainen palvelu alusta loppuun
 • Neuvomme kotitalousvähennyksen kanssa

Sujuva ja huoleton sisäremontti ammattimiesten tekemänä

Kun haluat laittaa kotisi tai yrityksesi sisätiloja uuteen uskoon, kannattaa palkata kokenut ammattilainen suunnittelemaan ja toteuttamaan sisäremontti. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa hermoista puhumattakaan! Timanttityö Lindh Oy palvelee sinua Vantaan lisäksi Helsingissä, Espoossa, Sipoossa ja muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remonttipalveluistamme! 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Voit vähentää osan kotisi tai vapaa-ajanasuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!


Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi timanttityö- tai remontointipalveluista oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Timanttityö Lindh Oy
Mehiläisenpolku 17 E 19
01490 VANTAA

Y-tunnus: 2379613-6
Puh: 0400 415 627

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Timanttityö Lindh Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa